esmaspäev, 4. november 2013

Tre.ee avab uue kodulehe!

          Eestis on üldiselt kombeks nii, et tehakse firma ja sellele kohe uhke koduleht. 
     Meil käis asi vastupidi. 14 aastat on Tre tegutsenud pidude ja meelelahutuse vallas. Oleme järkjärgult arenenud ja oma tegevust laiendanud. Sajandi esimestel aastatel olid põhiliselt peod kodumaa kultuurimajades ning publik noorem. Järgnesid esimesed suvepeod lauluväljakutel, ööklubides. Oleme kasvanud koos oma publikuga ja hetkel on põhitegevuseks suvel kontsertide ja festivalide korraldamine, külmemal ajal ka klubiüritused ning firmapeod. Keskmine Tre pidude külastaja on tänasel päeval vanuses 20 - 30 eluaastat ning rõõm on näha meie praegustel kontsertidel ja festivalidel samu inimesi, kes käisid Tre pidudel 10 või rohkem aastat tagasi. Muide nüüd on neil kunagistel noortel sageli juba omal lapsed kaasas :) 
      Lisaks pidude korraldamisele ühendab Tre dj-sid ja artiste, keda läbi uue kodulehe on võimalik mugavalt oma peole esinema kutsuda. Töid ja tegemisi on meil rohkem, kui ära jõuame teha, aga korraliku kodulehte pole tegevuse kajastamiseks seni olnud. Nüüd on see lõpuks olemas ja avaneb järkjärgult, esimse osa avame 12. detsembril. Lehest rääkides, siis erilist blingi meie uuelt kodukalt ei maksa otsida, sest Tre tiimi liikmeid ühendab mõte, et sisu ja tegevused on asjade juures pikas perspektiivis alati olulisemad, kui väline sära. Igatahes leiab meie lehelt huvitavat peoinfot, pildigaleriisid ja muusikauudiseid. Võimalik on tellida oma peole heli- ja valgustehnikat, dj-sid või artiste. Samuti saab infot Tre stuudio tegemiste kohta. Koduleht areneb kindlasti edasi ja lähitulevikus lisandub uusi funktsioone.
        Ka see blogi on osa uuest Tre kodulehest. Läbi blogi püüame anda parema ülevaate toimuvast ning meie organisatsioonist ja selle tegevusest. Kindlasti on pidude köögipool, muusikauudised ja meie tegemised, mida blogis kajastama hakkame põnev lugemine nii pidude külastajale, raadiokuulajale kui ka inimesele, kes Tre.ee enda jaoks on (taas)avastanud. Lisaks minule hakkavad siin blogis kirjutama ka teised Tre tiimi liikmed. Aegajalt avaldame kindlasti põnevat materjali meie  sõpradelt, koostööpartneritelt ja väliskülalistelt ning miks mitte ka Sinult, kui käisid mõnel meie peol või kontserdil - kirjuta sellest lugu ja saada mailile info@tre.ee. Lood mis avaldame siin blogis saavad kindlasti ka auhinnatud. Head lugemist (ja kirjutamist)!

Siim Pohlak / tre.ee eestvedaja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar